Τρέχουσα Θέση : Σχετικά με εμάς

Seasize τεχνολογία έχει ασκούν εμπορική ηλεκτρονικών προϊόντων ήδη ως το έτος 2005, και να σχηματιστεί μια οντότητα το 2007 στο Shenzhen Κίνας. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, εμείς έχουμε μεγαλώσει σε μια ισχυρή εταιρεία που απολαμβάνει πολλά πλεονεκτήματα από την προμήθεια, την παραγωγή και την εξαγωγή...

 

Ως ένα κινεζικό εργοστάσιο που διαπράττονται σε προϊόν, το αργότερο, φθηνότερη, καλύτερη tablet pc, έχουμε περάσει την ISO9001:2008 πιστοποιητικό κατά το έτος 2011 και καθιέρωσε ένα σύστημα ποιοτικού τύπου που θα εξασφαλίσουν μας παράδοση της ποιότητας του προϊόντος στους πελάτες μας. Seasize έχει τη δική της Συνέλευσης γραμμές, η καλούπι γραμμές παραγωγής και η ομάδα ελέγχου ποιότητας του εργαστηρίου. Έχουμε διαφορετικές γραμμές παραγωγής: πλοήγησης GPS, προϊόν παρακολούθησης GPS, ψηφιακή Τηλεόραση προϊόντος. Κάθε γραμμή του προϊόντος είναι ανεξάρτητη σε μερικές επεκτείνει και υποστηρίζουν επίσης μεταξύ τους. Μας στρατηγική γραμμή προϊόντος συμβάλλει στη βελτίωση της μας αποτελεσματικότητα της παραγωγής και της διαχείρισης.

 

Υπό την ηγεσία του τεχνολογική καινοτομία

Seasize εξακολουθεί να διενεργούν τεχνική καινοτομία με όλα τα ταλέντα σε ολόκληρη τη χώρα να καθιερωθεί μια υψηλής ποιότητας, υψηλού επιπέδου R D ομάδα, η οποία επικεντρώνεται σχετικά με την εισαγωγή της τεχνολογίας πυρήνα από χώρα τόσο στο εξωτερικό όσο και Εσωτερικών. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε προϊόντα αξιόπιστα ποιότητας και εξαιρετική απόδοση σε συγκριτικά χαμηλή τιμή. Seasize θα συνεχίσει να προωθεί μας τεχνολογίας και το προϊόν μέσω πάθος και καινοτόμο πνεύμα για τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Ποιοτικός έλεγχος

Seasize υλοποιεί ένα σύστημα αυστηρού ελέγχου ποιότητας. Μας έχουν χορηγηθεί πιστοποιητικό ISO9001:2008. Εμείς δικό μας τμήμα RD, design center, γραμμές συναρμολόγησης, εργοστάσιο καλούπι και άλλων αναγκαίο εξοπλισμό δοκιμών. Είμαστε δεσμευμένοι να κάνουν πλήρη μόχλευση τα πλεονεκτήματα αυτά να επεκταθεί μας ικανότητας του πυρήνα.

 

Εξανθρωπισμός

Μια μακροχρόνια προϊόντος ή υπηρεσίας πρέπει να έχουν δοκιμαστεί και αμφισβητηθεί με πολλούς τρόπους από όλους τους πελάτες. Κατανοούμε τις βασικές απαιτήσεις της ένα καλό προϊόν εστίαση για καλής ποιότητας και την καλή τιμή. Σκέψη από τελικούς χρήστες, εστιάζοντας στα βασικά σημεία των αναγκών του πελάτη και λαμβάνοντας υπόψη τις καθημερινή ζωή είναι μας βασικές αρχές για την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος.

 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας και οικονομικές λύσεις, η τιμή του οποίου η εξισορρόπηση σοβαρά κατά τις τιμές.