huidige locatie : Informatie

 

Seasize technologie heeft betrokken bij de handel van elektronische producten zo vroeg als jaar 2005, en vormden een entiteit in 2007 in Shenzhen China. Na jaren van ontwikkeling, hebben we opgegroeid in een sterke onderneming die geniet van de vele voordelen van inkoop-, productie- en exportcapaciteit...
 
Wij hebben als een Chinese fabriek die ertoe product de nieuwste, beste en goedkoopste tablet pc, ISO9001:2008 certificaat doorgegeven in het jaar 2011 en een standaardkwaliteit heeft ontwikkeld dat voor onze levering van kwaliteitsproduct aan onze klanten zorgen zal. Seasize heeft haar eigen assemblagelijnen, mal productielijnen en interne kwaliteitscontroleteam. We hebben verschillende productlijnen: GPS navigatie, GPS tracking product, digitale TV-product. Elke productlijn is in een aantal onafhankelijke wordt uitgebreid en ook elkaar ondersteunen. Onze product lijn strategie helpt om onze productie-efficiëntie en beheer te verbeteren.
 
Onder leiding van technologische innovatie 
 
Seasize blijft voor het verrichten van technische innovatie met alle talenten in het hele land om een hoge kwaliteit, op hoog niveau R D-team, dat zich op de invoering van core-technologie uit zowel thuis als in het buitenland land richt. Ons doel is het ontwikkelen van producten van betrouwbare kwaliteit en uitstekende prestaties tegen een relatief lage prijs. Seasize zal blijven bevorderen onze technologie en product via passie en innovatieve geest om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.
 
Kwaliteitscontrole 
 
Seasize implementeert een strenge kwaliteitscontrolesysteem. We hebben ISO9001:2008 certificaat verleend. Wij bezitten onze afdeling RD, designcentrum, assemblagelijnen, mal fabriek en andere noodzakelijke testapparatuur. We zijn toegewijd aan het maken van volledige hefboomwerking van deze voordelen uit te breiden onze kerncompetentie.
 
Humanisering 
 
Een long-lasting product of dienst moet zijn getest en uitgedaagd door alle klanten op vele manieren. We begrijpen de fundamentele eisen van een goed product focus op goede kwaliteit en een goede prijs. Denken van de eind-gebruikers, zich te concentreren op de belangrijkste punten van de behoeften van de klant, en rekening houdend met het leven van elke dag zijn onze belangrijkste beginselen bij de ontwikkeling van een nieuw product.We zijn toegewijd aan onze klanten te voorzien van kosteneffectieve oplossingen, waarvan de waarde heeft serieus zijn afgewogen tegen haar prijzen.